Griet Duchi - Gediplomeerd dietiste

Specifieke adviezen

Sportvoedingsadvies

Wilt u weten hoe u met uw voeding uw sportprestatie kan verbeteren? Dan kan u bij mij terecht. Een goede voedingsbegeleiding is onmisbaar zowel bij topsport als bij recreatieve sport. Er wordt een gepersonaliseerd voedingsschema opgesteld en er wordt rekening gehouden met training, wedstrijd en recuperatie.

Voedingsadvies tijdens en na de zwangerschap

Als je zwanger bent, mag je eten voor 2'. Was het maar waar... Op dieet gaan is zeker niet aan te raden, maar een gezond eet- en leefpatroon is wel essentieel. Als jonge moeder begeleid ik u in 5 sessies tijdens die 9 belangrijke maanden. Ik sta u bij in een evenwichtig eetpatroon voor u en uw toekomstige baby. Hierbij moeten we rekening houden met eventuele misselijkheid, extra vitaminebehoeftes, … Bij de 5 gespreide sessies voor en na de bevalling gaan we samen op een gezonde en evenwichtige manier streven naar uw oorspronkelijk gewicht. Hierbij houden we rekening met specifieke factoren (borstvoeding, werksituatie,… ) Deze begeleiding bied ik aan als 1 pakket van 175 euro.

Winkeladvies

We gaan samen naar de supermarkt van uw keuze. Op die manier leert u bewust winkelen en meer variatie in uw menu te stoppen. En komt u meer te weten over welke keuze in producten u best maakt (Bijvoorbeeld: Bij de yoghurt staan er wel 20 verschillende soorten van uiteenlopende merken, maar welke neem ik nu best.) Breng dus zeker uw boodschappenlijstje mee.